Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gipszkarton és egyéb szárazépítészeti anyagok a belsőépítészetben

2021. 10. 27. 10:00:00
Gipszkarton és egyéb szárazépítészeti anyagok a belsőépítészetben
Az ilyen típusú anyagok és a hozzájuk tartozó kiegészítők szinte mindennapos használatnak örvendenek a belsőépítészetben. 

Gipszkarton anyagból falak, oldalfalak, válaszfalak, álmennyezetek és tetőterek is felhúzhatók, illetve különböző elemek készíthetők belőle. Nagyon széleskörűen felhasználható anyag. A felhasználás alapján érdemes kiválasztani, hogy milyen típust szeretnénk. Így például tűzálló, impregnált vagy hagyományos gipszkartont is választhatunk - annak függvényében, hogy hova kerül majd az adott elem vagy falszerkezet. Ha vizes helyiségbe, fürdőszobába, mosdóba szeretnénk gipszkartonból készült falat, akkor mindenképpen impregnált anyagot kell választanunk. Tűzálló gipszkartonra sokszor akkor van szükség, ha előírás, hogy tűzvédelmi burkolatból készüljön az adott fal, de választhatjuk ezt biztonsági okokból is. A hagyományos, normál gipszkarton a leggyakrabban használt anyagtípus, hiszen lakásokban, irodákban ezt használják a különböző térelválasztó és oldalfalak kiépítésére. Előnyük, hogy könnyű szerkezetűek, egyszerű a használatuk és kedvező áron beszerezhetők. Gipszkarton kínálatunkat itt találja!

Az egyéb kiegészítő termékek és profilok a munkálatokhoz szükségesek, pl. csavarok, függesztők, toldók, összekötők és egyéb elemek. Nézze meg a teljes kínálatunkat itt! A profilok a mennyezetek, falak beépítésekor biztosítják a védelmet és a tartószerkezetet. 

Termékeinket országos kiszállítjuk, nagy mennyiség rendelése esetén pedig akár mennyiségi kedvezményt is tudunk biztosítani. 

Az oldal tetejére